Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-03@17:45:36 GMT

اهل بیت علیهم السلام سفینة النجاة مسلمانان هستند

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۷۵۳۶

اهل بیت علیهم السلام سفینة النجاة مسلمانان هستند

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، امام جمعه اهل سنت شهر مرزی اینچه برون، گفت: بر هر فرد مسلمان و انسان آزادی خواهی است که حرمت اهل بیت سلام الله علیها را حفظ کند.

«آخوند مددآقا هوشمند» در نماز جمعه این هفته مصلای شهر مرزی اینچه برون با تبریک ولادت با سعادت امام رضا (ع) و دهه کرامت، اظهار کرد: اهل تسنن و ترکمنان استان گلستان به اهل بیت سلام الله علیها احترام خاصی قائل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی؛ ترکمنان اهل سنت علاقه و ارادت خاصی نسبت به علی بن موسی الرضا (ع) دارند و در طول ایام سال زائر آن امام همام هستند.

امام جمعه اهل سنت اینچه برون با اذعان بر اینکه اهل بیت (ع) همانند کشتی نوح پیامبر (ع) هستند، ابراز کرد: هر کسی که پیرو اهل بیت (ع ) و در مسیر آنان حرکت کند، همانند سرنشینان کشتی نوح نجات خواهد یافت.

وی ادامه داد: مکتب نورانی اهل بیت چراغ راه انسان هایی است که می خواهند به جایگاه و مأمن امن الهی برسند و از فیوضات و برکاتش بهره مند شوند.

آخوند هوشمند با اشاره به اعزام حجاج مسلمان به سرزمین وحی، اظهار کرد: انشاء الله در سال های آینده زوار بیشتری به حج اعزام می شوند، خصوصا افراد بالای 65 سال نیز به انتظار چند ساله شان که زیارت خانه خداوند بوده نائل شوند.

پوشش مناسب انسان را به خداوند نزدیک می کند
خطیب جمعه اهل سنت شهر سیجوال، گفت: داشتن پوشش و حجاب مناسب برای مردان و زنان از راه های نزدیکی به خداوند متعال است.

«آخوند محمد علی ایری» در نماز جمعه این هفته مصلای شهر سیجوال با تأکید بر پوشش مناسب مردان و زنان، اظهار کرد: یکی از راه های نزدیکی به خداوند متعال داشتن پوشش مناسب است که فرد می‌ تواند با آن خود را در این دنیا از شر بسیاری از آفات نجات دهد و در آخرت نیز از عذاب جهنم رهایی یابد.

به گفته وی؛ متاسفانه امروزه افرادی در جامعه اسلامی هستند که از فرهنگ غرب پیروی کرده و همانند آنان لباس می پوشند.

خطیب جمعه اهل سنت شهر سیجوال با یادآوری آثار سوء بدحجابی در جامعه اسلامی، تصریح کرد: بدحجابی چه برای مردان و چه در مورد زنان می تواند جامعه ای را به فساد و تباهی کشانده و آنها را در گمراهی مطلق قرار دهد.

وی افزود: جامعه متدین همواره در تربیت فرزندان خود به ویژه در تربیت دختران کوشا بوده و جامعه را از آفات بدحجابی که از مشکلات بزرگ امروز است مصون نگه می دارد.
به گفته وی؛ انسان با ترک گناه و ترس از گناه کردن می‌ تواند به درجات بالایی نزد خداوند سبحان دست یابد.

مانع بروز اختلاف و تفرقه شویم
‌امام جمعه اهل سنت کلاله، گفت: از  بروز هر گونه اختلاف، تشتّت و تفرقه در جامعه اسلامی جلوگیری کنیم.

«آخوند محمد احمدی» در نماز جمعه این هفته مصلای کلاله، اظهار کرد: در حالی که دشمنان از هر سو در راستای شکاف بین امت اسلامی و گسترش تفرقه و گسست در جامعه اسلامی تلاش می کنند نگذاریم که آنها به اهداف شومشان دست پیدا کنند.

به گفته وی؛ ضروری است با تبعیت نکردن از فرهنگ و تمدن منحط غربی پرچم کفر و نفاق را از بلاد اسلامی پائین بکشیم.

امام جمعه اهل سنت کلاله با بیان اینکه ای بندگان خدا از خداوند بترسید و از منهیات و منکراتش برحذر باشید، تصریح کرد: رسول گرامی اسلام (ص) فرموده است: «زمانی خواهد رسید که امت من به راه و روش یهود و نصارا مایل شده و راه و سیره آنان را در زندگی پیشه خواهند کرد».

وی افزود: وقتی از دستورات خداوند و تعالیم نورانی قرآن کریم فاصله گرفتیم و به سمت منکرات رفتیم خداوند در کمین خواهد بود و قومی را بر ما مسلط خواهد کرد.

به گفته وی؛ همه اینها به خاطر ترک کردن سنت امر به معروف و نهی از منکر رخ خواهد داد.

آخوند احمدی با تأکید بر متخلق شدن به اخلاق اسلامی، ابراز کرد: پیامبر بزرگوار اسلام (ص) به خاطر تکمیل مکارم اخلاقی مبعوث شده اند و همین امر اهمیت اخلاق حسنه اسلامی و لزوم بکارگیری آنرا در زندگی روزمره نشان می دهد.

حج نمادی از عظمت و شکوه اسلام است
امام جمعه موقت بناور سیمین شهر، گفت: عظمت و شکوه اسلام در مناسک حج نشان داده شود.

«آخوند نیاز قلیچ حنفی» در نماز جمعه این هفته مسجد جامع محله بناور سیمین شهر با اشاره به جایگاه حج در دین اسلام و فضیلت آن، اظهار کرد: حج از ارکان دین اسلام است و لازم است در این ایام جلال و ابهت دین مبین به نمایش درآید.

به گفته وی؛ دشمنان با فرارسیدن ایام حج و دیدن نمایش اقتدار و همدلی امت اسلامی دچار ترس و واهمه می شوند.

امام جمعه موقت محله بناور سیمین شهر با بیان اینکه کسی که به حج مشرف می شود همه اعمال را با اخلاص و رضایت خداوند و بدون ریا به جا آورد، تصریح کرد: حج رفتن فقط گشت و گذار و تفریح نیست و برای مقبولیت این فریضه الهی اعمال و مناسک آن به خوبی انجام شود.

وی ادامه داد: کسی که می خواهد حاجی شود ابتدا زبانش را نگه دارد اگر از انجام آن برنیاید چشم، دست، پا و سایر اعضایش را نمی تواند از گناه و معاصی نگه دارد.

به گفته وی؛ حاجی باید از اخلاق حسنه برخوردار باشد، اسلام دین خیرخواهی به همدیگر است فرد مومن باید در زندگی خویش اثرگذار باشد و محبت و خیرخواهی را گسترش دهد.

آخوند حنفی، زکات را پل اسلام دانست و گفت: خداوند در قرآن هر جا از نماز سخن گفته به دنبالش زکات را هم آورده است، نماز عبادت بدنی و زکات عبادت مالی است.

وی افزود: کسی که فکر می کند با ندادن زکات به مال بیشتر دست پیدا می کند کاملا در اشتباه است؛ زیرا تا زکات مالش پرداخت نشود هیچ خیری در اموالش نخواهد بود.

به گفته وی؛ رسیدگی به فقرا و نیازمندان فامیل و خویشان و کمک به طلاب علوم دینی و هزینه های حوزه های علمیه از بهترین مصارف زکات است.

حج از ارکان دین اسلام است
امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس، گفت: حج از ارکان دین مبین اسلام است.

«آخوند عبدالباسط نوری زاد» در نماز جمعه این هفته مصلای بزرگ وحدت گنبد کاووس، اظهار کرد: از طرف خداوند به جای آوردن حج برای هر مسلمانی که از استطاعت مالی برخوردار است فرض قرار داده شده است.

به گفته وی؛ مناسک و اعمال حج در زمان و مکان خاص خود و در شهرهای مکه و مدینه انجام می شود.

امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس، عرفات را نمادی از روز محشر دانست و گفت: حجاج در روز عرفه (9 ذی الحجه) در آنجا توقف کرده و مشغول دعا و نیایش می شوند، یکی از معانی «عرف» صبر و شکیبایی است.

وی افزود: حجاج سعی کنند اعمال و مناسک حج را به درستی انجام دهند و از روحانی کاروان در انجام بهتر اعمال کمک بگیرند.

به گفته وی؛ حجاج وقت گرانبهای ایام حج را صرف رفتن به بازار و خرید اجناس غیر ضرور نکنند.

آخوند نوری زاد، خاطر نشان کرد: جوانانی که استطاعت مالی دارند فریضه حج خود را به تأخیر نیندازند؛ زیرا به جای آوردن این فریضه الهی که نیازمند توان جسمانی است در جوانی شور و لذت خاصی دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: نماز جمعه گلستان نماز جمعه این هفته مصلای امام جمعه اهل سنت جامعه اسلامی اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آستانۀ برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، انتشارات صهبا (مؤسسه ایمان جهادی) از کتاب «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد.

کتاب «حدیث مکارم اخلاق»، کتابی است اخلاقی، در شرح و تبیین حدیثی از امام صادق علیه‌السلام، که در آن ده صفت از صفات پیامبر اکرم را بیان کرده‌اند؛ یقین، قناعت، صبر، شکر، حلم، حسن اخلاق، سخاوت، غیرت، شجاعت، و مروّت. این کتاب دربردارندۀ متن جلساتی است که مقام معظّم رهبری در سال ۱۳۵۲ شمسی در مسجد کرامت مشهد داشته‌اند، و در آن جلسات این روایت را خوانده، و این صفات را شرح داده‌اند.

البته، برای تکمیل مباحثی که ضبط نشده بوده، و رفع نواقص جلسات، روایت‌هایی از احادیث دروس خارج فقه دوران رهبری معظّم‌له، به کتاب اضافه شده است. کتاب حدیث مکارم الاخلاق در یازده فصل و مطابق صفاتی که در حدیث ذکر شده تنظیم شده است.

لازم به توضیح است که انگیزۀ جمع‌آوری این کتاب از جانب مردم و مخاطبان ایجاد شد که با دل‌های پاک خود، طالب محصولی با محتوای اخلاقی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حفظه‌الله بودند؛ این کتاب در ۳۹۰ صفحه، در قطع رقعی و با قیمت ۸۵ هزار تومان در فروشگاه اینترنتی انتشارات صهبا به نشانی www.sahba.ir و کتابفروشی‌های سراسر کشور موجود است و علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید کتاب اقدام نمایند.
 
برشی از کتاب:
در روایات صادره از ائمۀ هدی علیهم‌السلام راجع‌به حلم خیلی تأکید شده. در قرآن کریم هم در مقام ستایشِ بعضی از بندگان شایسته و عظیم‌القدر، آنها به صفت حلم توصیف شدند، «اِنَّ اِبراهیمَ لَحَلیمٌ اَوّاهٌ مُنیبٌ». انسان با خودش فکر می‌کند که این حلم چیست و چرا این‌قدر در روایات و کلمات ائمۀ هدی صلوات‌الله‌علیهم که پیشوایان اخلاق و اندیشۀ بشری هستند، تأکید شده راجع‌به حلم، یا در قرآن به‌صورت صفتی برای ابراهیم خلیل‌الله ذکر شده. این انسان را وادار می‌کند که دنبال صفت حلم راه بیفتد در روایات و در لغت و در گفتار بزرگان، تا بالاخره دربیاورد که معنای این صفت چیست؟ آیا همین‌که مردم امروز به آن می‌گویند حلم، این است؟ حلم همین است؟

متأسفانه این صفت هم، این لغت هم، این مفهوم هم مثل واژه و مفهوم صبر یا قناعت یا شکر، در طول زمان تحریف شده. آنچه که ائمۀ ما علیهم‌السلام از آن تعریف کرده‌اند، آن چیزی است، آن‌که ما امروز به نام حلم می‌شناسیم، چیز دیگری است. نمی‌گویم که صددرصد باهم اختلاف دارند، اما پنجاه درصد باهم اختلاف دارند. حالا بنده این را عرض می‌کنم و در روایات درمی‌آوریم مطلب را، تصدیق و قضاوتش با شما عزیزان.۱۶/۱۱/۱۳۵۲

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سعیدی، امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهرکنندگان تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • خداوند از معلمان و دانشمندان به عنوان لوح محفوظ نام می‌برد
  • خدمت مسئولان به مردم باید به‌دور از تبعیض باشد
  • استکبار جهانی همواره از بیداری ملت ها احساس خطر می‌کند
  • انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید